Aktiv-Meno cu soia, 30 comprimate, Doppelherz

Aktiv-Meno cu soia, 30 comprimate, Doppelherz - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - DOPPELHERZ
Doppelherz
I4548

Doppelherz Aktiv Meno Soia-Isoflavone + Calciu + Vitamina D3 • Substanțe nutritive pentru femeile aflate în perioada de menopauză • 500 mg Calciu + Vitamina D3 pentru menținerea sănătății

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!
Se incarca ofertele...

Descriere Aktiv-Meno cu soia, 30 comprimate, Doppelherz

Doppelherz Aktiv Meno Soia-Isoflavone + Calciu + Vitamina D3

• Substanțe nutritive pentru femeile aflate în perioada de menopauză
• 500 mg Calciu + Vitamina D3 pentru menținerea sănătății sistemului osos
• Cu 50 mg Soia isoflavone
Anii de menopauză - un proces natural de schimbare a organismului femeii
Un mod de viață sănătos joacă un rol important în timpul și după anii de menopauză, mișcarea suficientă și o alimentație echilibrată fiind esențiale. În timpul menopauzei începe modificarea nivelului de hormoni, manifestată prin fenomene neplăcute, precum bufeurile sau transpirația excesivă, însoțite sau nu de iritabilitate nervoasă și epuizare.
Combinația este secretul!
Tabletele Doppelherz® aktiv Meno Soia-Isoflavone + Calciu + Vitamina D3 conțin o combinație de substanțe nutritive: 500 mg calciu asociate în mod eficient cu 5 µg Vitamina D3, Vitamine B, plus 50 mg de soia isoflavone.
Soia isoflavone
Folosirea de soia isoflavone are o tradiție îndelungată în Asia. În acea zonă a lumii sunt foarte rare cazurile de manifestări tipice ale menopauzei, cum ar fi bufeurile, fenomen explicat prin prezența în alimentație a unor alimente pe bază de soia.
Calciul - important pentru oase
Calciul este un mineral de importanță vitală pentru organismul nostru, component principal al sistemului osos și responsabil pentru menținerea sănătății acestuia. În special, în timpul și după perioada de menopauză este posibilă apariția unui deficit de calciu prin extragerea lui din oase. De aceea, trebuie avută în vedere o alimentație care să îl conțină în mod constant și într-o cantitate suficientă.
Liantul de calciu - Vitamina D3 contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului. Aceste procese sunt importante în special în timpul menopauzei, deoarece în această perioadă a vieții calciul nu mai poate fi valorificat foarte bine de către organism.
Întrucat Vitamina D3 poate fi produsă în organism, dar numai prin expunerea la soare, este posibil ca producția proprie să nu fie suficientă, în special în lunile de iarnă.
Vitaminele B: B1, B2, B12 și biotina contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.
Biotina sprijină suplimentar menținerea sănătății pielii și părului și este cunoscută și sub denumirea de Vitamina H.
Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor și, împreună cu Vitamina B12, la formarea normală a globulelor rosii.
Acidul folic participă la procesul de diviziune celulară și contribuie la buna funcționare a hematopoiezei.
Tabletele Doppelherz® aktiv Meno Soia-Isoflavone + Calciu + Vitamina D3 conțin o combinație echilibrată de substanțe bioactive, adaptate necesităților organismului din timpul și după perioada menopauzei.
per Doză zilnică (= 1 Comprimat)
Soia-Isoflavone 50 mg
Calciu 500 mg
Vitamina D 5 µg
Vitamina B1 1,4 mg
Vitamina B2 1,6 mg
Vitamina B6 2 mg
Vitamina B12 3 µg
Biotină 150 µg
Acid folic 400 µg
Recomandare pentru utilizare:
Se administrează 1 comprimat / zi, în timpul mesei principale.
Dacă este necesar, comprimatul poate fi înjumătațit.
Atenționări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat sau un mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.
Ingrediente:
O tabletă conține: 50 mg Soia isoflavone din 125 mg concentrat de soia, 500 mg Calciu, 5 µg Vitamina D3, 1,4 mg Vitamina B1, 1,6 mg Vitamina B2, 2,0 mg Vitamina B6, 3 µg Vitamina B12, 150 µg Biotina, 400 µg Acid folic.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.