Vitamina C Simpla Bioland, 20 comprimate, Biofarm

Vitamina C Simpla Bioland,  20 comprimate, Biofarm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - BIOFARM
BIOFARM
P438799891

Vitamina c reprezintă un antioxidant de excepție ce contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism. Făcând parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile în apă) vitamina

Se incarca ofertele...

Descriere Vitamina C Simpla Bioland, 20 comprimate, Biofarm

Vitamina c reprezintă un antioxidant de excepție ce contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism.

Făcând parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile în apă) vitamina c se elimină în cantități mari din organism. organismul uman nu își poate sintetiza propria vitamină c și tocmai de aceea trebuie să și-o procure din alimente sau din alte surse.

Sensibilă la lumină, căldură și vapori de apă, vitamina c este necesară în formarea colagenului, o proteină ce dă tărie oaselor, cartilagiilor, muchilor și vaselor de sânge și contribuie la buna menținere a capilarelor, oaselor și dinților.

Prezentare:

20 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.