Vitamina C Forte 400mg, 60 capsule, Herbagetica

Vitamina C Forte 400mg, 60 capsule, Herbagetica - IMUNITATE - HERBAGETICA
Herbagetica
P479849241

Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, creste actiunea celulelor imunitare impotriva celor anormale, reduce infectiile virale si bacteriene.

[...]

Descriere: Vitamina C Forte 400mg, 60 capsule, Herbagetica

Vitamina C Forte de la Herbagetica livreaza intr-o singura capsula 400mg de extract standardizat in Vitamina C naturala, asigurand 85% din necesarul zilnic de Vitamina C livrat intr-o formula naturala. Comparativ cu alte produse, Vitamina C Forte nu contine elemente de sinteza, indulcitori sau arome.

Proprietati:

- Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, creste actiunea celulelor imunitare impotriva celor anormale, reduce infectiile virale si bacteriene.

- Reduce simptomele gripale, ajuta la minimizarea alergiilor, reduce nivelurile crescute de histamina din organism, reducere inflamatiile articulare crescand mobilitatea.

- Ajuta la functionarea normala a sistemului cardiac, reduce riscul de aparitie a trombozei, regleaza tensiunea arteriala, mentine concentratia normala de fier in organism.

- Creste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinal, stimuleaza productia de colagen, mentine valorile normale de glucoza si colesterol in sange.

- Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, fizic si psihic si ajuta la regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Compozitie: Extract 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra) standardizat cu 17% Vitamina C naturala nativa (furnizand 68mg Vitamina C naturala nativa - 85% VNR*) - 400mg.

Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi.

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review