Vitamina C, D3 si Zn, Bioland, 20 comprimate efervescente, Biofarm

Vitamina C, D3 si Zn, Bioland, 20 comprimate efervescente, Biofarm - IMUNITATE - BIOFARM
BIOFARM
P479852309

Combinatia de ingrediente active din produsul Bioland Vitamina c 1000mg, Vitamina D3 25 si zinc 15 mg, contribuie semnificativ la sustinerea sistemului imunitar protejand astfel organismul impotriva radicalilor liberi si a factorilor de mediu( schimbari de temperatura, aglomeratie, poluare, fumatul,lipsa odihnei etc.)

[...]

Descriere: Vitamina C, D3 si Zn, Bioland, 20 comprimate efervescente, Biofarm

Combinatia de ingrediente active din produsul Bioland Vitamina c 1000mg, Vitamina D3 25 si zinc 15 mg, contribuie semnificativ la sustinerea sistemului imunitar protejand astfel organismul impotriva radicalilor liberi si a factorilor de mediu( schimbari de temperatura, aglomeratie, poluare, fumatul,lipsa odihnei etc.).

Descriere:

  • Vitamina C, datorita proprietatii antioxidante, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, un principal factor de slabire a imunitatii organismului.De asemenea, Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii. Pielea este cel mai mare organ, avamd functia de bariera impotriva factorilor de mediu, fiind invelisul protector al corpului uman.
  • Vitamina D si Zincul au un rol important in protejarea organismului si mentinerea bunei functionari a sistemului imunitar.

Ingrediente:
Vitamina C 1000mg( acid L-ascorbic), acidifiant ( acid citric), reglator de aciditate ( bicarbonat de sodiu). agent de incarcare (sorbitol), agent antiaglomerant (polietilenglicol), indulcitor (aspartam), Zinc 15 mg ( oxid de zinc), aroma naturala. coloranti ( rosu sfecla rosie, riboflavina) Vitamina D3 (colecarciferol).

Mod de utilizare:
1 comprimat efervescent pe zi, dizolvat intr un pahar cu apa (250 ml) pentru a obtine o bautura cu gust delicios,cu aroma de portocale.

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review