Vitamina C 1000 mg+Vitamina D+Zn, 20 comprimate, Laropharm

Vitamina C 1000 mg+Vitamina D+Zn, 20 comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - LAROPHARM SRL
P479848793
Descriere: Datorită combinației sinergice complexe, Vitamina C 1000 mg + Vitamina D + Zinc contribuie la susținerea sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte în perioade de convalescență, stres, oboseală,
Se incarca ofertele...

Descriere Vitamina C 1000 mg+Vitamina D+Zn, 20 comprimate, Laropharm

Descriere:

Datorită combinației sinergice complexe, Vitamina C 1000 mg + Vitamina D + Zinc contribuie la susținerea sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte în perioade de convalescență, stres, oboseală, activitate fizică intensă.

Vitamina C și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la menținerea sănătății psihice, contribuind la reducerea oboselii și extenuării.

Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor.

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății dinților și a sistemului osos și menținerea funcției normale a sistemului muscular.

Compozitie per comprimat:

Vitamina C 1000mg

Vitamina D3 400UI

Zinc 15mg

Mod de administrare:

Se recomandă un comprimat pe zi, după masă. Comprimatul se înghite cu o cantitate suficientă de apă, fără a fi mestecat.

Prezentare:

20 comprimateData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.