VirusBlock Forte, 20 capsule, Good Days Therapy

VirusBlock Forte, 20 capsule, Good Days Therapy - IMUNITATE - GOOD DAYS THERAPY
P459792763
Barny’s VirusBlock Forte este bazat pe o formulă de succes din Canada, unde condițiile meteorologice sunt de cele mai multe ori severe și sunt utilizate suplimente naturale cu [...]

Descriere: VirusBlock Forte, 20 capsule, Good Days Therapy

Barny’s VirusBlock Forte este bazat pe o formulă de succes din Canada, unde condițiile meteorologice sunt de cele mai multe ori severe și sunt utilizate suplimente naturale cu acțiune promptă și durabilă asupra sistemului imunitar.

Formula să conține o proporție atent studiată de extracte standardizate de Ginseng-coreean, Qmatrix ACTIValoe și Astragalus membranaceus, suplimentate cu Vitamina C și Zinc pentru efect rapid, încă de la primele simptome de slăbire a sistemului imunitar. Ginsengul coreean este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați adaptogeni vegetali, care contribuie la apărarea naturală a organismului și la funcționarea normală a sistemului imun.

Astragalus membranaceus este o plantă considerată de mii de ani în Medicina Tradițională Chineză ca adaptogen și tonic imunitar. Qmatrix ACTIValoe este obținută printr-o tehnologie specială brevetată Qmatrix din frunze de Aloe barbadensis. Conține ingrediente active de calitate, standardizate – cu minimum 10% de polizaharide, substanțe bioactive de bază din Aloe vera. Vitamina C și Zinc contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Barny’s VirusBlock Forte poate fi utilizat atât ocazional de la primele semne de slăbire a sistemului imunitar, cât și în cure de întreținere.

Proprietăți:

- contribuie la susținerea și protecția sistemului imunitar;

- are efect rapid, încă de la primele semne de răceală;

- mărește capacitatea de apărare naturală a organismului;

- are efect imunostimulator și de protecție a celulor împotriva stresului oxidativ;

- are efect antioxidant și tonic general.

Ingrediente:

Extract din rădăcina de Ginseng-coreean/Panax ginseng, standardizat la min. 5% ginsenozide; vitamina C/acid l-ascorbic; capsulă: hidroxilpropilmetilceluloză; Qmatrix ACTIValoe (extract organic de Aloe vera standardizat la min. 10% polizaharide); extract 5:1 din rădăcină de Astragalus membranaceus, standardizat la min. 20% polizaharide; agent de încărcare: celuloză microcristalină; emulsifiant: stearat de magneziu; Zinc/citrat de zinc trihidrat.

Mod de administrare:

La primele semne de slăbire a sistemului imunitar: 2 capsule dimineața și 2 capsule seara cu ½ ora înainte de masă. O cutie este suficientă pentru o cură intensă de 5 zile. pentru întreținere: 1 capsula dimineața și 1 capsulă seara cu ½ ora înainte de masă. A nu se depăși doza de 4 capsule/zi.

Contraindicații:

Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu boli autoimune, care administrează anticoagulante, imunosupresoare precum și celor care prezintă intoleranță la oricare dintre componentele produsului. Consumat conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse.

Prezentare:

20 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review