Ultra Vitamina D, 96 tablete, Vitabiotics

Ultra Vitamina D, 96 tablete, Vitabiotics -  - VITABIOTICS LTD.
P438799149
Ultra Vitamina D3 este un supliment alimentar ce conntribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, sanatatea sistemului osos, dintilor, functionarea normala a musculaturii. Ingrediente: agenti de ingrosare, celuloza microcristalina si [...]

Descriere: Ultra Vitamina D, 96 tablete, Vitabiotics

Ultra Vitamina D3 este un supliment alimentar ce conntribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, sanatatea sistemului osos, dintilor, functionarea normala a musculaturii.

Ingrediente:

agenti de ingrosare, celuloza microcristalina si amidon pregelatinizat, Vitamina D3 colecalciferol (acceleratori: ulei de ricin hidrogenat, etil celuloza), polivinilpolipirolidona, hidroxipropil celuloza si polivinilpirolidona, invelisul tabletei: hidroxipropilmetilceluloza, polietilen glicol, etil celuloza, propilen glicol, sursa naturala de culoare (dioxid de titaniu), agenti antiaglomeranti: silicat de magneziu, stearat de magneziu si dioxid de siliciu.

Nu contine: coloranti artificiali, conservanti, lactoza, gluten, sare sau grasimi.  


Mod de administrare:

1 tableta/zi, cu un pahar cu apa sau alta bautura rece. A nu se mesteca.

Prezentare:

96 tablete



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review