Ultra Vitamina C Fizz 1000 mg, 20 comprimate, Vitabiotics

Ultra Vitamina C Fizz 1000 mg, 20 comprimate, Vitabiotics - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - VITABIOTICS LTD.
P479851095

Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente este un produs recomandat pentru susținerea sistemului imunitar.

Se incarca ofertele...

Descriere Ultra Vitamina C Fizz 1000 mg, 20 comprimate, Vitabiotics

Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente este un produs recomandat pentru susținerea sistemului imunitar.

Beneficii:

 • Ultra Vitamina C+D Fizz 1000 UI Tablete Efervescente conține vitamina C și vitamina D într-o formulă echilibrată cu adaos de Zinc pentru sprijinirea imunității.
 • Vitamina D este o vitamină liposolubilă al cărei nivel în organism este asigurat, în principal, prin expunerea la soare. Controlează peste 3.000 de gene, majoritatea celulelor din organism având receptori nucleari pentru vitamina D (VDR).
 • De asemenea, vitamina D îndeplinește un rol esențial în buna funcționare a sistemului nervos central și periferic, dar și a sistemului imunitar.
 • Vitamina C este utilă atât pentru prevenirea, cât și pentru combaterea infecțiilor respiratorii. Intervine în procese importante din organism, precum sinteza colagenului și absorbția fierului.
 • Zincul este co-factor al multor enzime și intervine în mod complex în susținerea imunității: menține integritatea pielii și a mucoaselor, stimulează producția de anticorpi și crește numărul și activitatea limfocitelor T.
 • Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente este un ușor de administrat, având un gust plăcut și aromă de portocale.
 • Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente nu conține aspartam. Poate conține urme de nuci.
 • Ultra Vitamina C+D Fizz Tablete Efervescente este un produs recomandat și vegetarienilor.

Ingrediente:
Corectori de aciditate: bicarbonat de sodiu, vitamina C (acid ascorbic) (1000 mg), acid citric, îndulcitori: sorbitol și sucraloză, aromă naturală de portocale, amidon de porumb, colorant din sursă naturală: betacaroten și pudră de sfeclă roșie, citrat de zinc (10 mg), vitamina D3(calciferol) 10mcg.

Mod de administrare:

 • Adulți: 1 tabletă pe zi, dizolvată într-un pahar cu apă.
 • Conține polioli, consumul excesiv poate avea efecte laxative.
 • Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul/ informatiile de pe ambalaj.

Prezentare:
20 tablete efervescenteData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.