Suc ecologic de Aloe Vera, 1000ml, Alevia

  • -5%
Suc ecologic de Aloe Vera, 1000ml, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P479850421

Aloe vera este o specie de plante suculente, fiind folosita inca din antichitate datorita multiplelor beneficii pe care le are asupra sanatatii omului.

[...]

Descriere: Suc ecologic de Aloe Vera, 1000ml, Alevia

Aloe vera este o specie de plante suculente, fiind folosita inca din antichitate datorita multiplelor beneficii pe care le are asupra sanatatii omului.

Beneficii:

  • Are proprietati antioxidante;
  • Sustine functionarea normala a sistemului imunitar;
  • Ajuta la mentinerea rezistentei in cazul incarcaturii psihice, sustinand metabolismul
  • Are efecte benefice asupra sistemului reproducator feminin, regland ciclul menstrual si atenuand simptomele neplacute asociate menopauzei;
  • Contribuie la sanatatea sistemului gastrointestinal, sprijinind digestia si motilitatea gastrointestinala;
  • Ajuta la mentinerea in limite normale a nivelului de glucoza din sange.

Ingrediente:
suc ecologic de Aloe (Aloe barbadensis) 99,70%.

Mod de utilizare:
doza recomandata este de 6-12 linguri (60/120ml) pe zi.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se administra cu precautie persoanelor care iau concomitent produse cu actiune cardiotonica, antiaritmica, diuretica sau hipoglicemianta. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. Gustul, culoarea si mirosul se pot modifica in functie de recolta plantei de Aloe vera. Acest lucru nu afecteaza potentialul si calitatea produsului. Continutul de sare din produs se datoreaza prezentei in mod natural a sodiului in acesta.

Prezentare:
1000ml



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review