Solgar Zinc 50mg, 100 capsule

Solgar Zinc 50mg, 100 capsule - IMUNITATE - SOLGAR
Solgar
P459832375
Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este de asemenea o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui [...]

Descriere: Solgar Zinc 50mg, 100 capsule

Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este de asemenea o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fitic, intalnit in anumite cereale, este necesara suplimentarea aportului de zinc.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Compoziție:

Cantitatea per capsula:

Zinc (sub forma de gluconat) 50mg, 500%VNR

Mod de prezentare:

100 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review