Secom Good Routine Immunity By Night, 60 comprimate

Secom Good Routine Immunity By Night, 60 comprimate - IMUNITATE - SECOM
Secom
P548487711

Formulă inovatoare-comprimatul dublu-strat eliberează ingredientele active în două etape.

[...]

Descriere: Secom Good Routine Immunity By Night, 60 comprimate

Formulă inovatoare-comprimatul dublu-strat eliberează ingredientele active în două etape.

Caracteristici:

  • trio-ul format din Vitaminele C, D3 și Zinc împreună cu Melatonina și extractele naturale din Hamei și Valeriană sunt eliberate rapid pentru a ajuta la instalarea unui somn normal și pentru a suține sistemul imunitar;
  • menținerea succesiunii fazelor somnului și a sistemului imunitar este continuată de ingredientele din cel de-al doilea strat (Vitamina C, D3 și melatonina) care sunt eliberate treptat pe parcursul nopții;
  • ingrediente alese în concentrații bine definite, ușor de recunoscut de către organism;
  • sinergie unică fără a induce efect de obișnuință;
  • administrare facilă – 1-2 comprimate cu 30 de minute înainte de culcare;
  • etichetă curată, fără adaos de OMGs, gluten, pește/derivate din pește, ouă, nuci/arahide sau derivate, soia, lapte și derivate din lapte (inclusiv lactoză).

Mod de utilizare:
1-2 comprimate dublu-strat/zi, cu 30 minute înainte de culcare, cu 200 ml apa sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Precautii:
Utilizarea de către persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componente poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.
Utilizarea de catre persoanele care folosesc medicație alopată (in special sedative), care urmeaza sa efectueze o interventie chirurgicala, care sufera de o afectiune medicala (in special afectiuni hormono-dependente) se poate face doar la recomandarea unui specialist.
După utilizare nu se conduc automobile sau utilaje grele si nu se consuma alcool.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranţa produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

Ingrediente:
Hamei (Humulus lupulus)(extract uscat standardizat din conuri, garantat 5% flavonoide)-125 mg;
Valeriana (Valeriana officinalis)(extract uscat standardizat din rădăcină, garantat 0.42% acid valerenic)-100 mg;
Zinc (citrat)-10 mg;
Vitamina D3 (colecalciferol)-50 mcg;
Melatonină-1 mg.

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review