Redoxon Immuno Pro cu aroma de portocale si mandarine, 15 comprimate efervescente, Bayer

  • -5%
Redoxon Immuno Pro cu aroma de portocale si mandarine, 15 comprimate efervescente, Bayer - IMUNITATE - BAYER
Bayer
Gama Redoxon
P548488401

Redoxon Immuno Pro este un supliment alimentar pentru protectia avansata a sistemului imunitar. O formula imbogatita pentru stimularea imunitatii, ce combina 11 minerale si vitamine cu rol in functionarea optima a sistemului imunitar: contribuie la integritatea barierelor de protectie ale organismului, are rol in obtinerea unui raspuns echilibrat al sistemului imunitar si intervin in metabolismul energetic.

[...]

Descriere: Redoxon Immuno Pro cu aroma de portocale si mandarine, 15 comprimate efervescente, Bayer

Redoxon Immuno Pro este un supliment alimentar pentru protectia avansata a sistemului imunitar. O formula imbogatita pentru stimularea imunitatii, ce combina 11 minerale si vitamine cu rol in functionarea optima a sistemului imunitar: contribuie la integritatea barierelor de protectie ale organismului, are rol in obtinerea unui raspuns echilibrat al sistemului imunitar si intervin in metabolismul energetic. Fiecare comprimat efervescent contine: vitaminele C, D, B6, B9, B12, E, A si mineralele Zinc, Cupru, Fier, Seleniu. Creste rezistenta organismului in fata agresiunii agentilor patogeni.

Mod de utilizare:
Recomandari administrare: Copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani: 1/2 comprimat efervescent pe zi, dizolvat in 200 ml apa. Adulti: 1 comprimat efervescent pe zi, dizolvat in 200 ml apa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Ingrediente:
Ingrediente : Vitamina C 1000mg, Vitamina D 10 µg, Zinc 10 mg, Vitamina E 45mg, Vitamina B6 6,5mg, Vitamina A 700 μ g, Acid folic 400µg, Vitamina B12 9,6µg, Fier 5 mg, Cupru 900µg, Seleniu 110µg

Prezentare:
15 comprimate



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:40

EAN: 5948912003694
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review