Propolis C Natural 100mg, 30 comprimate de supt

P459789999
Propolis C  Natural 100mg, 30 comprimate de supt - IMUNITATE - FITERMAN
Fiterman
Descriere Solutia ideala pentru stimularea imunitatii. Avantaje: Efect imunostimulator potentat. Actiune antioxidanta. Compozitie Ingrediente: indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, tinctura de propolis, riboflavina, indulcitor (aspartam), aroma de capsuni, talc, stearat de [...]

Descriere: Propolis C Natural 100mg, 30 comprimate de supt

Descriere

Solutia ideala pentru stimularea imunitatii.

Avantaje:

Efect imunostimulator potentat.

Actiune antioxidanta.

Compozitie Ingrediente:

indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, tinctura de propolis, riboflavina, indulcitor (aspartam), aroma de capsuni, talc, stearat de magneziu. Valoare energetica: 1 kcal/comprimat. Cantitate/comprimat -Vitamina C – 100 mg (125 % DZR/VNR*) -Tinctura de propolis – 60 mg *Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. UE 1169/2011

Indicatii:

- pentru functionarea normala a sistemului imunitar;

- poate fi administrat si in cazul imbolnavirilor (ex: afectiuni respiratorii) sau in perioada de convalescenta ca adjuvant.

Doze si mod de administrare:

- Copii peste 5 ani: 2-3 comprimate pe zi; -

Adulti: 4-5 comprimate pe zi.

Recomandari:

A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie cu 30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review