NutriDef Adulti, 20 comprimate, Nutrileya

  • -10%
NutriDef Adulti, 20 comprimate, Nutrileya - IMUNITATE - NUTRILEYA
Nutrileya
P548487998

Formula complexa pe baza de extracte vegetale din ciuperci vitamine si minerale.Astragalusul vitamina C si zincul sustin functionarea normala a sistemului imunitar si protectia impotriva patogenilor.Vitamina C si zincul sustin dezvoltarea normala a tesuturilor.

[...]

Descriere: NutriDef Adulti, 20 comprimate, Nutrileya

Proprietati:

Formula complexa pe baza de extracte vegetale din ciuperci vitamine si minerale.

Astragalusul vitamina C si zincul sustin functionarea normala a sistemului imunitar si protectia impotriva patogenilor.

Vitamina C si zincul sustin dezvoltarea normala a tesuturilor.

Mod de administrare:

1 tableta/zi dupa masa timp de 20 de zile

Contraindicatii/Precautii:

Utilizarea de catre copiii mai mici de 3 ani femeile insarcinate care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza persoanele alergice la oricare dintre componente se pot face doar la recomandarea unui consultant de specialitate.

Atentie!

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se folosi daca sigiliul de siguranta este deteriorat sau lipseste.

Ingrediente active/1 tableta:

Beta-glucan (extras din S. cerevisiae 85%) 210mg Shitake (Lentinus edodes) (extract uscat furnizand 8% polizaharide) 100 mg Astragalus (Astragalus membranaceus) (extract din radacina continand 16% polizaharide) 100mg gluconat de zinc (furnizand 12 5 mg zinc) 93 mg Maces (Rosa canina) (extract din fruct furnizand 45 5 mg vitamina C) 65 mg Schizandra ( Schizandra chinensis) (extract uscat furnizand 5% schisandrin) 60 mg Lactobacillus paracasei (100 miliarde cfu/g) 15 mg.

Prezentare:

20 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review