Moller's Ulei din ficat de cod Omega-3, 120 capsule

Moller's Ulei din ficat de cod Omega-3, 120 capsule -  - MOLLER'S
Moller's
P548488576

Capsulele Möller’s contin ulei de ficat de cod norvegian, pescuit responsabil din cele mai pure ape reci arctice la Lofoten si Vesteralen. Uleiul de ficat de cod este o sursa naturala de acizi grasi Omega-3, contribuind la mentinerea sanatatii generatii de-a randul.

[...]

Descriere: Moller's Ulei din ficat de cod Omega-3, 120 capsule

Uleid de ficat de cod pur provenit din cod salbatic norvegian, Vitaminele A-D-E.
Capsulele Möller’s contin ulei de ficat de cod norvegian, pescuit responsabil din cele mai pure ape reci arctice la Lofoten si Vesteralen. Uleiul de ficat de cod este o sursa naturala de acizi grasi Omega-3, contribuind la mentinerea sanatatii generatii de-a randul. Recipientul este din plastic reciclat, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Beneficii:

  • DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului*-* Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg DHA.
  • EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii**-** Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA. Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente:

Ulei de ficat de cod – 600 mg, acetat de DL-alfa-tocoferil (vit. E – 0,75 mg) – 1,1 mg, colecalciferol (vit. D- 3,75 ) – 0,5 mg, palmitat de retinil (vit. A – 62,5 ) – 0,5 mg; alte ingrediente: antioxidant (amestec de tocoferoli), aroma vanilie Bourbon, umectanti (glicerol, apa), capsula (gelatina).

Mod de utilizare:

Pentru adulti si copii cu varsta de peste 6 ani – 2-4 capsule / zi cu o cantitate suficienta de lichid.

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraindicat persoanelor alergice la peste sau la oricare dintre celelalte ingrediente.

Prezentare:
120 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review