Imunicor, 20 capsule, ND Medhealth

  • -5%
Imunicor, 20 capsule, ND Medhealth - IMUNITATE - MEDHEALTH
MEDHEALTH
P479850330

Imunicor este un supliment alimentar recomandat pentru sprijinirea sistemului imunitar si pentru ameliorarea simptomelelor de raceala si gripa.

[...]

Descriere: Imunicor, 20 capsule, ND Medhealth

Imunicor este un supliment alimentar recomandat pentru sprijinirea sistemului imunitar si pentru ameliorarea simptomelelor de raceala si gripa.

Proprietati:

- Ingredientul activ EpiCor 500mg contribuie la raspunsul rapid al imunitatii, prin cresterea semnificativa a protectiei antioxidante si a activitatii celulelor Natural Killer (NK), in doar 2 ore de la administrare.

- Sustine prima linie de aparare a imunitatii prin stimularea formarii si eliberarii imunoglobulinei secretoare A in saliva (sIgA) si contribuie la reducerea cu pana la 26% (aproximativ 1 zi) a duratei simptomelor de raceala si gripa.

- Kalmcold Andrographis 200mg, paniculata timp de 5 zile, sprijina functia imuna si confortul respirator.

Ingrediente active per 2 capsule: 500 mg EpiCor (Saccharomyces cerevisiae fermentata si uscata printr-un proces unic), 200 mg Kalmcold (extract hidro-metanol-etil acetic14:1 din frunze de Andrographis paniculata) si 80 mg Nutra-C (vitamina C biodisponibila).

Mod de administrare:

- Adulti si copii peste 12 ani - 1 capsula de 2 ori pe zi, preferabil dupa masa, dimineata si seara, timp de 10 zile pe luna.

- Produsul este sigur pentru utilizarea pe termen lung.

Avertizari:

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- Acest supliment nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.

Prezentare:
20 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review