Ester-C Plus 500 mg, 50 capsule, Solgar

Ester-C Plus 500 mg, 50 capsule, Solgar - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - SOLGAR
Solgar
P459820763
Proprietati: Vitamina C non-acidă ușor absorbabilă/ complex de bioflavonoide Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importanță pentru menț
Se incarca ofertele...

Descriere Ester-C Plus 500 mg, 50 capsule, Solgar

Proprietati:

Vitamina C non-acidă ușor absorbabilă/ complex de bioflavonoide Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importanță pentru menținerea sănătății pielii. Funcția sa primară este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului, o proteină necesară pentru formarea pielii, ligamentelor, oaselor și dinților, cât și pentru întărirea pereților vaselor de sânge. În plus, vitamina C joacă un rol important în absorbția fierului, care este necesar pentru formarea celulelor roșii.

De asemenea, are un rol în utilizarea fierului și acidului folic, una dintre vitaminele complexului B. Este bine-cunoscut faptul că Vitamina C se distruge prin procesarea alimentelor în mai mare măsură decât orice altă substanță nutritivă. Este de asemenea de notorietate faptul că organismul nu depozitează vitamina C, având tendința de a excreta cantitați excesive. Ester-C ® reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C.

Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici. În plus, metaboliții Ester-C ® ajută vitamina să penetreze celulele albe mai eficient. Celulele albe, după cum este bine-cunoscut, necesită niveluri ridicate de vitamina C în procesul lor metabolic.

Astfel, Ester-C ® susține rolul crucial al celulelor albe în sistemul imunitar. Ester-C ® se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult, se activează de două ori mai repede și rămâne în sânge de două ori mai mult timp decât vitamina C normală.

Compoziție/capsulă:

Vitamina C (sub formă de Ester-C®, ascorbat de calciu) 500mg Complex de bioflavonoide din citrice 25 mg Pudra de maceșe (Rosa canină) 10mg Extract din pudra de fructe Acerola (Malpighia glabra) (4:1) 10mg Rutină 5mg

Mod de administrare:

Produsul poate fi consumat de vegetarieni. A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, între una (1) și trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei.

Prezentare:

50 capsule vegetaleData ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.