Dacia Plant Citonat, 150 comprimate

Dacia Plant Citonat, 150 comprimate -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
I4267

Proprietăți: Produs natural care conține 9 plante medicinale remarcabile din flora românească și internațională, ale căror proprietăți contribuie la protejarea organismului în perioada tratamentului

[...]

Descriere: Dacia Plant Citonat, 150 comprimate

Proprietăți:

Produs natural care conține 9 plante medicinale remarcabile din flora românească și internațională, ale căror proprietăți contribuie la protejarea organismului în perioada tratamentului cu medicamente citostatice și/sau radioterapiei și la menținerea în limite normale a procesului de multiplicare celulară la nivelul organelor și țesuturilor.
- funcționarea normală a procesului de diviziune celulară, prin inducerea procesului de autodistrugere a celulelor modificate;
- funcționarea normală a sistemului imunitar, prin normalizarea secreției de: interferon, factor de necroză tumorală (TNF- α), interleukine 1,2,8, limfocite B, celule NK (natural killer), celule T supresoare și macrofage;
- protejarea organismului împotriva efectelor secundare ale chimioterapiei și radioterapiei;
- buna funcționare a hematopoezei;
- creșterea rezistenței organismului la infecții;
- îmbunătățirea tonusului și vitalității celulare;
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Ingrediente:
Celuloza microcristalină, cordyceps (Cordyceps sinensis)-extract hidroalcoolic din miceliu, cu 20% polizaharide (200 mg), ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (200 mg), agaricus (Agaricus blazei)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg), ashwagandha (Withania somniferă) - pulbere din rădăcini (100 mg), astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcini (100 mg), oldenlandia (Oldenlandia diffusa)- extract hidroalcoolic 5:1 din părți aeriene (100 mg), rostopasca (Chelidonium majus)- părți aeriene (100 mg), goji (Lycium barbarum) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe (50 mg), coriolus (Coriolus versicolor) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (50 mg), dioxid de siliciu coloidal, ștearat de magneziu.
Mod de administrare:
Adulți: în prima săptămână se administrează câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înaintea mesei.
Din a doua săptămână, se administrează câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înaintea mesei. Persoanele cu greutate corporală peste 80 kg pot crește doza până la 8 comprimate pe zi (câte 2 comprimate de 4 ori pe zi).
Tineri între 15 și 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înaintea mesei.
Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.
Se recomandă utilizarea în cure succesive, de 3 luni, cu o lună pauză între ele. Pe perioada pauzei, se recomandă a se realiza o cură de detoxifiere cu BIOZHEOLYTH comprimate (câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, administrat înaintea mesei) și DETOXIFIANT tinctura (câte o linguriță de tinctură, diluată în 100ml de apă, de 3 ori pe zi, administrată înaintea mesei). Pentru persoanele care au contraindicație la alcool, se recomandă administrarea produsului DETOXIFIANT comprimate (câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, administrat înaintea mesei).
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbția substanțelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghițire, comprimatele se pot rupe în două.
Prezentare:
150 comprimate


Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review