Dacia Plant Echinaceea forte, 60 comprimate, 1+1

P459847711
Dacia Plant Echinaceea forte, 60 comprimate, 1+1 - IMUNITATE - DACIA PLANT
Dacia Plant

Proprietăți: Imunostimulent, 100% natural, recomandat în deficiențe imunitare, infecții respiratorii și infecții rezistente la antibiotice sau recidivante, susține organismul în luptă cu răceală, tusea ș

[...]

Dacia Plant Echinaceea forte, 60 comprimate, 1+1

Proprietăți:

Imunostimulent, 100% natural, recomandat în deficiențe imunitare, infecții respiratorii și infecții rezistente la antibiotice sau recidivante, susține organismul în luptă cu răceală, tusea și gripă, ameliorează durerile în gât.
Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a opune rezistență în fața agenților patogeni. Imunitatea poate fi clasificată în: imunitate naturală (obținută încă de la naștere) și imunitate dobândită care, la rândul ei, este de două tipuri: pasivă și activă.
Imunitatea pasivă se obține prin:
- transferul de anticorpi din sângele mamei la nou-născut (copilul se naște cu imunitate antiinfecțioasă, pe care însă o pierde treptat în 3-6 luni după naștere);
- alăptare (anticorpii materni se transmit prin lapte, procesul de alăptare contribuind astfel la creșterea rezistenței antiinfecțioase a sugarului);
- administrarea de seruri imune și/sau imunoglobuline umane; durata imunității astfel obținute este temporară (14-21 de zile).
Imunitatea activă se obține:
- în mod natural (după trecerea printr-o boală infecțioasă);
- în mod artificial (prin vaccinare).
Stimularea imunității cu produse naturale reprezintă o metodă activă de creștere a imunității pentru toate liniile: celulară, umorală, specifică și nespecifică (complement, lizozim, interferon etc).
Disfuncțiile care apar la nivelul sistemul imunitar pot fi de 2 tipuri: de deficit (deficiențele imunitare) sau de exces (alergiile și afecțiunile autoimune). Deficiențele imunitare scad rezistența organismului la infecții care, în acest mod pot fi mult mai ușor contactate. Scăderea imunității, în general, lasă organismul descoperit în fața afecțiunilor, putând fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii, virusuri, ciuperci), motiv pentru care apare necesitatea stimulării mecanismelor naturale de apărare, ce poate fi realizată prin administrarea de plante imunostimulente.
Acțiune:
Scade rata de apariție a speciilor de Candida albicans și de Lysteria monocytogenes, stimulează activitatea corticosuprarenală, antitumoral.
Ingrediente/comprimat:
Echinacea (Echinacea purpurea), extract hidroalcoolic 5:1 din părți aeriene (400mg); echinacea (Echinacea purpurea), pulbere din părți aeriene (200mg); ulei esențial de pin (Pinus sylvestris) (5mg); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu coloidal, ștearat de magneziu vegetal.
Mod de administrare:
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii între 5 şi 15 ani: câte 1/2 de comprimat de 3 ori pe zi.
Contraindicații:
Boli autoimune, transplant de organe, intoleranță la oricare dintre componentele produsului.
Prezentare:
60+60 comprimate


Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review