Cosmopharm Imunostim, 30 tablete

Cosmopharm Imunostim, 30 tablete - IMUNITATE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/IMUNITATE - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
I5358
Proprietăți: Stimulează sistemul imunitar și grăbește răspunsul imun al organismului în fața atacului tuturor bacteriilor, fungilor și virusurilor. Acționează asupra tuturor organelor inclusiv vezică
Se incarca ofertele...

Descriere Cosmopharm Imunostim, 30 tablete

Proprietăți:
Stimulează sistemul imunitar și grăbește răspunsul imun al organismului în fața atacului tuturor bacteriilor, fungilor și virusurilor. Acționează asupra tuturor organelor inclusiv vezică urinară, plămâni, cai aeriene superioare.
Ingrediente active/capsulă:
Pulbere din scoarța de Gheară matei – Cat’s claw (Uncaria tomentosa) 400 mg
Extract 4:1 din scoarța de Gheară matei – Cat’s claw (Uncaria tomentosa) 100 mg
Pulbere din rădăcini de Echinacea angustifolia 100 mg
Contribuie la:
Crește capacitatea naturală de autoapărare a organismului.
Susține funcționarea normală a sistemelor articular și urinar.
Mod de administrare:
1 – 3 tablete pe zi, după mese.
Precauții:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemînă și la vederea copiilor mici.
Prezentare:
30 tablete


Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.