Colostru Leacul 250mg, 70 capsule, Solaris

Colostru Leacul 250mg, 70 capsule, Solaris - IMUNITATE - SOLARIS
SOLARIS
P459798586
Colostru Leacul 250mg 70 CPS - Solaris Colostru este denumirea data unei forme speciale de lapte produs de catre mamifere, de obicei, înainte sau imediat dupa nastere. La om, colostrul este [...]

Descriere: Colostru Leacul 250mg, 70 capsule, Solaris

Colostru Leacul 250mg 70 CPS - Solaris

Colostru este denumirea data unei forme speciale de lapte produs de catre mamifere, de obicei, înainte sau imediat dupa nastere. La om, colostrul este laptele matern pe care sugarul îl va primi, de regula, în primele 2 zile de la nastere. Acesta se deosebeste de laptele matern normal prin culoarea galbuie, o concentratie mai mare de proteine, mai putine grasimi, mai putini carbohidrati si un continut semnificativ de anticorpi (imunoglobuline) ce au rolul de a îi oferi copilului imunitate pasiva împotriva diversilor agenti patogeni (bacterii, virusi). În plus, colostrul este bogat în vitamine, minerale si oligozaharide.

Beneficii:

Colostrul bovin s-a dovedit a avea proprietati similare cu cel uman. Astfel, nou-nascutilor care nu au primit colostru de la mama, cel mai adesea li se recomanda suplimentarea cu colostru bovin.

Ingrediente:

Colostru bovin degresat (lapte) – 250 mg (min. 28% IgG)

Administrare:

adulti: 1-2 cps / 3 x zi; copii: 2-4 cps / zi

Prezentare:

flacon cu 70 capsule 



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review