Citronac-KD, 20 plicuri, Solartium

P479848816
Citronac-KD, 20 plicuri, Solartium - IMUNITATE - SOLARTIUM GROUP SRL

Corecteaza si amelioreaza acidoza metabolica la pacientii cu boala cronica de rinichi (BCR).Imbunatateste masa musculara si functia renala.Nu este destinat prevenirii, tratarii sau vindecarii vreunei afectiuni.

[...]

Citronac-KD, 20 plicuri, Solartium

Corecteaza si amelioreaza acidoza metabolica la pacientii cu boala cronica de rinichi (BCR);

Imbunatateste masa musculara si functia renala;

Nu este destinat prevenirii, tratarii sau vindecarii vreunei afectiuni.

Ingrediente:
Amestec original de citrati echivalent cu 1691 mg citrati si 306 mg sodiu; potentiator de aroma: lamaie lime; indulcitor: extract din frunze de Stevia rebaudiana (cu 98% rebaudiozida). Fiecare doza de furnizeaza 80 mEq de bicarbonat (HCO3-) si contine 306 mg de sodiu elementar. Nu contine potasiu.

Mod de administrare:
O doza zilnica de poate genera pana la 80 mEq in organism prin metabolizarea hepatica a citratului. Fiecare plic trebuie dizolvat in suficienta apa sau suc de fructe si consumat in doze aproximativ egale, una dimineata si una seara. Prezenta alimentelor nu influenteaza absorbtia. Dizolvat in apa si pastrat la frigider (4°C) Citronac-KD este stabil cel putin 24 de ore.

Precautii:

A nu se depasi doza maxima recomandata pentru consumul zilnic.

Femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase sau sufera de o afectiune medicala trebuie sa consulte medicul inainte de utilizarea Citronac-KD.

Contraindicatii:

Nu trebuie administrat persoanelor cu alcaloza metabolica sau respiratorie. Produsul ar trebui sa fie administrat cu precautie in cazul persoanelor cu insuficienta cardiaca, edem, insuficienta hepatica sau renala, hipertensiune arteriala sau hiperaldosteronism.

Nu trebuie administrat la persoanele care manifesta infectii urinare asociate cu calculi renali de fosfat, determinate de microorganisme care produc ureaza (bacterii ce se inmultesc in prezenta ureei).

Prezentare:
20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review