Baraka Forte 500mg, 60 capsule moi, Pharco

  • -15%
Baraka Forte 500mg, 60 capsule moi, Pharco - IMUNITATE - PHARCO
Pharco
P548487749

Baraka Forte contine ulei extras din seminte de Negrilica (Nigella Sativa, denumita si Chimen-Negru) planta cu o larga raspandire si utilizare in bazinul mediteranean si Orientul apropiat, amintita din antichitate pentru proprietatile sale benefice.

[...]

Descriere: Baraka Forte 500mg, 60 capsule moi, Pharco

Suplimentul alimentar Baraka Forte contine ulei extras din seminte de Negrilica (Nigella Sativa, denumita si Chimen-Negru) planta cu o larga raspandire si utilizare in bazinul mediteranean si Orientul apropiat, amintita din antichitate pentru proprietatile sale benefice. Acest ulei este folosit in mod traditional de peste 2000 ani pentru a sustine sanatatea organismului. Totodata uleiul de Nigella-Sativa ajuta la mentinerea nivelului normal de glucoza din sange.

Alte proprietati: Baraka Forte este anti-tusiv, antiviral, antihistaminic.

Mod de administrare: 
- 2 capsule moi gelatinoase pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se depasi doza de 4 capsule pe zi, decat sub observatie medicala.

Ingrediente:
Ulei din semninte de Negrilica (Chimen Negru sau Nigella Sativa) 500mg/capsula.

Precautii: 
Consumul in exces poate avea efecte laxative. Contraindicat persoanelor care au alergie la ingredientele produsului, la femeile gravide sau cele care alapteaza, si copiilor sub 12 ani.

La persoanele cu trombocitopenie sau persoane care urmeaza tratamente cu antitrombotice se va utiliza numai cu avizul medicului.

Prezentare:
60 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2024-03-22 16:28:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review