Tratament pentru herpes, 3 ml, Urgo

Tratament pentru herpes, 3 ml, Urgo - HERPES-AFTE-SI-LEZIUNI-BUCALE - URGO
URGO
P4387947
Indicatii: Este recomandat pentru protejarea si tratarea herpesului bucal si se utilizeaza de la primele simptome (furnicaturi, senzatie de mancarime, senzatie de arsura) pana la disparitia completa a herpesului. Compozitie: [...]

Descriere: Tratament pentru herpes, 3 ml, Urgo

Indicatii: Este recomandat pentru protejarea si tratarea herpesului bucal si se utilizeaza de la primele simptome (furnicaturi, senzatie de mancarime, senzatie de arsura) pana la disparitia completa a herpesului. Compozitie: Derivat celulozic, acid mineral, acid carboxilic, ulei vegetal, alcool, apa. Beneficii: Actiune 2 in 1 Actiunea 1- inaintea eruptiei herpesului: limiteaza dezvoltarea herpesului bucal. Actiunea 2- dupa eruptia herpesului: calmeaza durerea, limiteaza contaminarea altor persoane si faciliteaza vindecarea. Eficient si discret Testat clinic Limiteaza contaminarea altor persoane prin pelicula formata de produs care este impermeabila pentru virus. Testat in vitro Forma farmaceutica: Solutie tip filmogel Ambalaj: Recipient din sticla – 3 ml cu apilcatoare de unica folosinta.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review