Herpactiv oral, 6 ml

P459799152
  • -10%
Herpactiv oral, 6 ml - HERPES-AFTE-SI-LEZIUNI-BUCALE - BIESSEN PHARMA SRL
Herpactiv Oral tub Gel 6ml este o inovatie in vindecarea rapida a leziunilor deschise din herpesul oral, in doar 3 zile. Descriere: Este prima combinatie de 2 complexe active care [...]

Iti mai recomandam si:

Herpactiv oral, 6 ml

Herpactiv Oral tub Gel 6ml este o inovatie in vindecarea rapida a leziunilor deschise din herpesul oral, in doar 3 zile.

Descriere:

Este prima combinatie de 2 complexe active care actioneaza pe leziunea herpetica deschisa. Pana in prezent, tratamentele existente actionau numai inainte de aparitia leziunii deschise (inainte de aparitia veziculelor), dupa aceasta etapa nu mai aveau niciun efect.

Este singura solutie care actioneaza pe veziculele sparte, dureroase din herpesul oral. Reduce rapid durerea, pruritul, senzatia de arsura de la prima aplicare, in maxim 5 minute. Impiedica propagarea infectiei herpetice in celulele sanatoase. Vindeca rapid leziunile deschise, in numai 3 zile. Este produs natural 100%, fara efecte secundare.

Se aplica usor si igienic datorita dispozitivului de aplicare. Se poate administra la copii peste 3 ani si la femeile insarcinate sau care alapteaza.

P459799152