Gel cu Salvie si Propolis, 20 ml, Tis

Gel cu Salvie si Propolis, 20 ml, Tis - HERPES-AFTE-SI-LEZIUNI-BUCALE - TIS FARMACEUTIC
I7416
Gel cu Salvie și Propolis Proprietăți: Produsul are efect antibacterian, antiinflamator, epitelizant, ușor anestezic și astringent datorate asocierii dintre cele două extracte: extractul apos de propolis și extractul [...]

Descriere: Gel cu Salvie si Propolis, 20 ml, Tis

Gel cu Salvie și Propolis

Proprietăți:

Produsul are efect antibacterian, antiinflamator, epitelizant, ușor anestezic și astringent datorate asocierii dintre cele două extracte: extractul apos de propolis și extractul de salvie.

Este recomandat înainte și după intervenții chirurgicale la nivelul cavității bucale, în perioada de refacere a mucoasei datorită rolului calmant, antiinflamator, anestezic.

De asemenea are rol protector împotriva infecțiilor care pot apare la nivelul cavității bucale la persoanele purtătoare de proteze fixe sau mobile.

Ingrediente:

Extract de propolis, extract de salvie.

Prezentare:

20 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review