Corsodyl Apa Gura 300ml, GSK

Corsodyl Apa Gura 300ml, GSK -  - GSK SRL OMEGA PHARMA
P07957
Corsodyl Mint Mouthwash are rolul de a combate placa bacteriana la nivelul dintilor si gingiilor, fiind indicata pentru tratamentul si profilaxia gingivitei. Ce contine ambalajul? Cutie cu un flacon din [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Corsodyl Apa Gura 300ml, GSK

Corsodyl Mint Mouthwash are rolul de a combate placa bacteriana la nivelul dintilor si gingiilor, fiind indicata pentru tratamentul si profilaxia gingivitei.

Ce contine ambalajul?

Cutie cu un flacon din polietilena tereftalat (PET) a 300 ml solutie bucofaringiana, insotit de o masura dozatoare marcata cu o linie care indica volumul de 10 ml.

Ce este apa de gura Corsodyl Mint Mouthwash? 

Substanta activa este digluconat de clorhexidina 0,2 g sub forma de digluconat de clorhexidina solutie 1 g.

Apa de gura contine, de asemenea, excipienti: etanol (96%), ulei de ricin polioxilhidrogenat, sorbitol 70%, ulei de menta LH 5684, apa purificata.  

Produsul Corsodyl mouthwash mint, 300 ml face parte din categoria Medicamente fara prescriptie medicala. OTC - Afectiuni ale gurii - Apa de gura antiseptica Corsodyl mouthwash mint, 300 ml

Indicatii terapeutice :

Inhiba formarea placii bacteriene. 

Ca adjuvant in tratamentul si profilaxia gingivitei. 

Mentinerea igienei cavitatii bucale, mai ales in situatiile particulare in care periajul dentar nu poate fi efectuat in mod adecvat (de exemplu dupa chirurgie orala sau la pacientii cu handicap fizic sau mental, in faze terminale sau in caz de imunitate compromisa). 

Indicat pentru accelerarea procesului de vindecare la nivel gingival, in perioada consecutiva chirurgiei periodontale sau dupa tratament parodontal. 

Recomandat in managementul ulceratiilor aftoase si in candidoza orala (de exemplu, stomatita de proteza si aftele bucale). 

Indicat in managementul afectiunilor parodontale, in urma tratamentului. 

Contraindicatii:

Corsodyl Mint Mouthwash nu se recomanda a fi utilizat de pacientii cu sensibilitate la clorhexidina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review