Aftifix gel oral, 15g, Look Ahead

  • -10%
Aftifix gel oral, 15g, Look Ahead - HERPES-AFTE-SI-LEZIUNI-BUCALE - FITERMAN
Fiterman
P459798745
Indicații: - afte bucale, inclusiv stomatită aftoasă recurență - herpes oral, inclusiv gingivostomatita herpetică - afecțiuni gingivale inflamatorii: sângerări gingivale, gingivite, parodontite - leziuni ale mucoasei orale cauzate de purtarea [...]

Descriere: Aftifix gel oral, 15g, Look Ahead

Indicații:

- afte bucale, inclusiv stomatită aftoasă recurență

- herpes oral, inclusiv gingivostomatita herpetică

- afecțiuni gingivale inflamatorii: sângerări gingivale, gingivite, parodontite

- leziuni ale mucoasei orale cauzate de purtarea aparatelor și protezelor dentare

- microleziuni asociate candidozei orale (stomatită candidozică)

- traumatisme post-chirurgicale, leziuni după extracții dentare

- stomatite secundare tratamentelor radio sau chimio-terapice

- tratament adjuvant al leziunilor orale care survin în unele afecțiuni sistemice, precum lichenul plan, boala Behcet, boala Crohn Beneficii: Aftifix, gel oral, prin conținutul în hialuronat de sodiu, extracte naturale de aloe, nalba, salvie, ulei de roiniță, precum și în polimeri bioadezivi:

- formează o peliculă ce aderă la mucoasa bucală, protejând zonele afectate

- Accelerează procesul natural de vindecare a leziunilor bucale - favorizează refacerea gingiilor și oprirea sângerării

- calmează procesul inflamator local - hidratează crustele țări formate în procesul de vindecare a veziculelor herpetice, prevenind formarea cicatricilor

- inhibă dezvoltarea plăcii bacteriene - inhibă replicarea virusului Herpes simplex responsabil de apariția herpesului oral

Compoziție:

Acid hialuronic (sare de sodiu), extract de aloe (Aloe vera), extract de nalbă (Althaea officinalis), extract de salvie (Salvia Officinalis), ulei esențial de roiniță (Melissa officinalis), xilitol, glicerol, propilenglicol, carbomer, hidroxid de sodiu, polivinilpirolidona, extract de Ștevia rebaudiană, ulei de ricin hidrogenat și poloetoxilat, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, apa purificată.

Mod de administrare:

Copii și adulți: aplicați o cantitate mică de gel (de dimensiunea unui bob de mazăre) la nivelul leziunii, de 3 ori pe zi, preferabil după masă și după efectuarea igienei orale, până la dispariția simptomelor.

Pentru un efect mai bun, se recomandă evitarea periajului sau a consumului de alimente și lichide cel puțin 30 de minute după aplicare. În cazul administrării produsului la copii mai mici de 2 ani, se recomandă atenție sporită pentru a evita înghițirea acestuia și riscul de sufocare. Precauții: Nu utilizați produsul în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

15 g



Data ultimei actualizari: 2024-02-01 11:20:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review