AftiBlock spray, 20 ml, Zdrovit

  • -5%
AftiBlock spray, 20 ml, Zdrovit - HERPES-AFTE-SI-LEZIUNI-BUCALE - ZDROVIT
ZDROVIT
P459792249
AftiBlock spray Pantenol-ul susține procesul natural de vindecare a țesuturilor lezate. Acid glicirizinic se utilizează local în inflamații alergice sau infecțioase ale pielii și are capacitate [...]

Descriere: AftiBlock spray, 20 ml, Zdrovit

AftiBlock spray Pantenol-ul susține procesul natural de vindecare a țesuturilor lezate. Acid glicirizinic se utilizează local în inflamații alergice sau infecțioase ale pielii și are capacitate antiinflamatorie.

Mod de utilizare:

Doar pentru uz oral. Destinat copiilor peste 12 ani și adulților. A se utiliza de 3-4 ori pe zi. La prima utilizare a dispozitivului medical, îndepărtați capacul și apăsați duza pulverizatorului până eliberează soluție. Îndreptați duză spre leziunea din interiorul gurii și pulverizați pentru a acoperi zona afectată.

Nu se consumă alimente sau băuturi timp de cel puțin o oră de la utilizare spray-ului.

Prezentare:

20 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review