Proctolog, 10 supozitoare, Pfizer

Proctolog, 10 supozitoare, Pfizer - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/HEMOROIZI - PFIZER
PFIZER
P01320
Indicații terapeutice: Tratamentul simptomatic al manifestărilor dureroase și pruriginoase anale, al fisurilor, în special în criza hemoroidală Compoziție Proctolog®, supozitoare: Un supozitor conține trimebutină 0,12
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Proctolog, 10 supozitoare, Pfizer

Indicații terapeutice:

Tratamentul simptomatic al manifestărilor dureroase și pruriginoase anale, al fisurilor, în special în criza hemoroidală

Compoziție Proctolog®, supozitoare:

Un supozitor conține trimebutină 0,12 g, ruscogenina 0,01 g și excipienți:grăsimi solide de semisinteză.

Grupa farmacoterapeutică: Vasoprotectoare, alte antihemoroidale topice.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la oricare dintre componenții produselor. Dacă aveți nelămuriri adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Precauții:

Tratamentul cu Proctolog® nu înlocuiește tratamentul specific al afecțiunii anale. Tratamentul cu Proctolog® trebuie să fie de scurtă durată. Dacă simptomele nu cedează rapid, tratamentul trebuie întrerupt și se recomandă efectuarea unui examen proctologic. Dacă aveți nelămuriri adesați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Interacțiuni Nu s-au raportat interacțiuni medicamentoase. Pentru a evita eventuale interacțiuni medicamentoase, trebuie să informați medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Atenționări speciale:

Sarcina și alăptarea:

Datorită conținutului în trimebutină, este de preferat a nu se utiliza produsul în cursul primului trimestru de sarcină. În absența efectelor nedorite la mama sau fat, produsul se poate administra în cursul trimestrelor 2 și 3 de sarcină numai dacă este absolut necesar. Produsul poate fi administrat în timpul alăptării. În general, este bine că în timpul sarcinii sau alăptării să cereți avizul medicului dumneavoastră sau farmacistului, înainte de utilizarea medicamentului

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje:

Proctolog® nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze și mod de administrare:

Supozitoare Doza uzuală este de 1-2 supozitoare pe zi.

Reacții adverse:

Pot să apară reacții cutanate.

Supradozaj:

În caz de supradozaj adesăți-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Păstrare:

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25s C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ambalaj Proctolog®, supozitoare:

Cutie cu 2 folii termoformate a câte 5 supozitoare.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.