Procto Glyvenol crema, 30 g, Novartis

P01316
Procto Glyvenol crema, 30 g, Novartis - HEMOROIZI - RECORDATI S.P.A.
Indicatii: Pana la disparitia semnelor acute, crema sau 1 supozitor trebuie aplicate dimineata si seara. Ulterior, se poate continua tratamentul printr-o singura aplicare zilnica. 30 g crema sunt suficiente [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Indicatii:

Pana la disparitia semnelor acute, crema sau 1 supozitor trebuie aplicate dimineata si seara.

Ulterior, se poate continua tratamentul printr-o singura aplicare zilnica. 30 g crema sunt suficiente pentru 20-30 de aplicatii

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la unul din componentii Procto-Glyvenol.

Precautii:

Sarcina, alaptare:

Nu exista studii care sa releve trecerea Procto-Glyvenol prin placenta. De aceea, acesta trebuie administrat cu precautie in timpul sarcinii, in special in primul trimestru. Nu se cunoaste daca substanta activa trece in laptele matern. Astfel, Procto-Glyvenol trebuie administrat doar daca beneficiile terapeutice ale mamei depasesc posibilele efecte adverse asupra fatului.

Reactii:

Procto-Glyvenol este bine tolerat. in cazuri izolate pot aparea senzatie usoara de arsura, durere, cresterea motilitatii intestinale dupa administrarea cremei sau supozitoarelor.

Compozitie:

100 g crema contine 5 g tribenosid si 2 g lidocaina clorhidrat.

Conservanti:Metilparaben (E 218) si propilparaben (E 216).

Actiune:

Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale. Activitatea terapeutica a Procto-Glyvenol la pacientii cu hemoroizi este atribuita capacitatii acestuia de a reduce permeabilitatea capilara si de a creste tonusul vascular. in plus, are efect antiinflamator local si actiune antagonista asupra unor substante endogene care au rol de mediatori ai inflamatiei si durerii. Lidocaina continuta de Procto-Glyvenol grabeste atenuarea simtomatologiei.

P01316

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: