Proctinum supozitoare cu acid hialuronic pentru hemoroizi, 10 bucati, Zdrovit

P459820040
  • -5%
Proctinum supozitoare cu acid hialuronic pentru hemoroizi, 10 bucati, Zdrovit - HEMOROIZI - ZDROVIT
ZDROVIT

Proctinum supozitoare hidrateaza si protejeaza mucoasa rectala si pe cea a canalului anal, in conditii care necesita stimularea procesului natural de regenerare si vindecare.

[...]

Proctinum supozitoare cu acid hialuronic pentru hemoroizi, 10 bucati, Zdrovit

Proprietăți:

Hidratează și protejează mucoasa rectală și pe cea a canalului anal, în condiții care necesită stimularea procesului natural de regenerare și vindecare:

Acțiune:

- Hemoroizi interni și externi

- Ca tratament adjuvant după chirurgie proctologică și în timpul radioterapiei

- În caz de inflamație cu senzație de prurit, edem și iritație

- Rupturi și fisuri anale cauzate de constipație

Ingrediente:

10 mg acid hialuronic

Acidul hialuronic formează un strat de gel pe suprafața mucoasei ce acționează ca o barieră de protecție creând condițiile optime pentru activarea proceselor naturale de regenerare și apărare imunitară a zonei. Acest film de protecție restabilește umiditatea naturală, reduce inflamația, ușurează și accelerează vindecarea mucoaselor deteriorate din canalul anal și rect.

Mod de utilizare:

Supozitoarele Proctinum sunt destinate exclusiv utilizării rectale. Înainte de utilizare, spălați-vă foarte bine pe mâini.

Îndepărtați cu atenție supozitorul din folie. Introduceți delicat supozitorul pe canalul anal. Utilizați un supozitor înainte de culcare, cu excepția cazului în care medicul vă recomandă să procedați altfel. Supozitoarele pot fi utilizate continuu, timp de 5-10 zile consecutive.

Dacă este necesar, tratamentul poate fi prelungit până la 20 de zile. Ca tratament unic, supozitoarele nu trebuie utilizate mai mult de 20 de zile consecutive.

Prezentare:

10 supozitoare



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review