Hemosan crema Aliphia pentru zone inflamate, 40 g, Exhelios

Hemosan crema Aliphia pentru zone inflamate, 40 g, Exhelios -  - EXHELIOS SRL
EXHELIOS SRL
P438796272

Compozitie: Unguentul Hemorstop contine principii biologic active din flori de galbenele (Calendula officinalis) si musetel (Matricaria chamomilla), extracte de spanz (Helleborus purpurascens) si castan (Aesculus hippocastanum), anestezina, intr-o baza

[...]

Descriere: Hemosan crema Aliphia pentru zone inflamate, 40 g, Exhelios

Compozitie:

Unguentul Hemorstop contine principii biologic active din flori de galbenele (Calendula officinalis) si musetel (Matricaria chamomilla), extracte de spanz (Helleborus purpurascens) si castan (Aesculus hippocastanum), anestezina, intr-o baza de calitate superioara.

Mod de administrare:

Se aplica unguentul local de 2 - 3 ori pe zi, de preferinta dupa igiena locala.

Actiune:

Unguentul Hemorstop prin actiunea antiinflamatoare, cicatrizanta, emolienta a principiilor biologic active din florile de galbenele si musetel, din spanz si castan, combate inflamatia, alina durerea, reface tesuturile si stimuleaza circulatia locala in criza hemoroidala. Utilizarea zilnica restabileste si mentine functia normala a mucoasei anale.

Prezentare:

40 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 12:45:23
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review