Hemoplop Tis, supozitoare cu propolis 10 bucati, Tis Farmaceutic

  • -5%
Hemoplop Tis, supozitoare cu propolis 10 bucati - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/HEMOROIZI - TIS FARMACEUTIC
P438797919
Proprietăți: Hemoplop TIS - Supozitoare cu propolis prezintă proprietăți lubrefiante, hidratante și protectoare; calmează congestia locală și atenuează disconfortul local (înlătură senzațiile de mâncărime, durere ș
Se incarca ofertele...

Descriere Hemoplop Tis, supozitoare cu propolis 10 bucati, Tis Farmaceutic

Proprietăți:

Hemoplop TIS - Supozitoare cu propolis prezintă proprietăți lubrefiante, hidratante și protectoare; calmează congestia locală și atenuează disconfortul local (înlătură senzațiile de mâncărime, durere și usturime); accelerează procesul de reepitelizare favorizând refacerea mucoasei.

Indicații:

Hemoplop TIS - Supozitoare cu propolis pot fi folosite, ca adjuvant:

- în tratamentul afecțiunilor mucoasei anale (perianale): hemoroizi interni și externi, fisuri și fistule anale;

- după intervenții chrurgicale proctologice;

- pentru ameliorarea stării generale a mucoasei anale fragile și deshidratate, la persoanele vârstnice sau imobilizate la pat.

Hemoplop TIS - Supozitoare cu propolis pot fi folosite concomitent sau alternativ cu Hemoplop TIS - Unguent antihemoroidal.

Ingrediente:

Extract lichid de propolis, extract lichid de pătlagină, extract lichid din muguri de plop. Extractul lichid de propolis are proprietăți antiinflamatoare, cicatrizante, antimicrobiene și anestezice locale. Extractul lichid de patlagină are rol hemostatic. Extractul lichid din muguri de plop are acțiune astringentă.

Prezentare:

2 blistere x 5 supozitoareData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.