Avaron supozitoare, 10 bucati

P548487789
Avaron supozitoare, 10 bucati - HEMOROIZI - PERFECT CARE
Perfect Care

Adjuvant în tratamentul simptomatic de scurtă durată al hemoroizilor interni, prurit anal şi perianal, anită şi perianită, rectită, criptită, papilită, fisuri anale şi perianale. Are proprietăţi decongestionante, emoliente, astringente şi antiseptice.

[...]

Avaron supozitoare, 10 bucati

Compoziția calitativă și cantitativă:

Un supozitor conține: subgalat de bismut – 270mg, oxid de zinc – 90mg, extract de Hamamelis virginiana – 60mg, extract de Castan-sălbatic (Aesculus hippocastanum) – 20mg, extract de Gălbenele (Calendula officinalis) – 10mg, gliceride semisintetice, lanolină anhidră, ulei de ricin, dioxid de siliciu coloidal, apă.

Aspect:

Supozitoare omogene, de culoare galbenă până la galben intens, fară particule nedizolvate sau bule de aer

Indicații terapeutice:

Adjuvant în tratamentul simptomatic de scurtă durată al hemoroizilor interni, prurit anal şi perianal, anită şi perianită, rectită, criptită, papilită, fisuri anale şi perianale. Are proprietăţi decongestionante, emoliente, astringente şi antiseptice.

Doze şi mod de administrare:

Doza recomandată este de 1 supozitor administrat intrarectal de doua ori pe zi, după igiena locală, de preferință după scaun. Administrarea se face cu mâna curată și dezinfectată, aplicând presiune ușor, fară a forța intrarea supozitorului pe canalul anal. Pentru o aplicare mai ușoară, supozitoarele se țin la frigider. Se recomandă a nu se avea scaun în primele 3 ore după aplicarea internă a supozitorului. Durata administrării este de 5 – 7 zile, aceasta putând varia în funcție de evoluția simptomelor și de vechimea afecțiunii. Ulterior, se poate continua tratamentul printr-o singură aplicare zilnică, maxim 30 de zile.

Contraindicații

Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Atenționări și precauții speciale pentru utilizare

Având în vedere compoziția produsului, în general, nu sunt necesare precauții. Datorită datelor insuficiente privind administrarea în timpul sarcinii, se recomandă prudenţă în cazul utilizării la femei gravide. Înainte de administrarea supozitoarelor, se recomandă efectuarea igienei locale.

Sarcina și alăptarea

Datorită absenței datelor clinice suficiente, Hemorsolve supozitoare se foloseste cu prudenţă în cazul femeilor însărcinate. Nu sunt necesare măsuri de precauție în cazul utilizării în perioada alăptării. Efecte asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje. Nici una dintre componentele produsului nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de afolosi utilaje.

Reacții adverse

Rareori pot apărea iritații locale, ușoare, tranzitorii.Pot apare reacții de hipersensibilizare. Precauții speciale pentru păstrare

Prezentare:
10 supozitoare



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review