Galenic Pur Apa Micelara Fata&Ochi, 400ml

  • -7%
Galenic Pur Apa Micelara Fata&Ochi, 400ml -  - GALENIC
Galenic
P479848737
Galenic Pur Apa Micelara este o lotiune micelara pentru fata si ochi Aceasta lotiune micelara cu adevarat exceptionala este imbogatita cu apa florala de sulfina cunoscuta pentru proprietatile sale calmante [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Achizitioneaza orice produs Galenic si primesti o trusa de voiaj

Descriere: Galenic Pur Apa Micelara Fata&Ochi, 400ml

Galenic Pur Apa Micelara este o lotiune micelara pentru fata si ochi Aceasta lotiune micelara cu adevarat exceptionala este imbogatita cu apa florala de sulfina cunoscuta pentru proprietatile sale calmante si oxigenante.

Galenic Pur Apa Micelara Fata si Ochi este pentru toate tipurile de ten eliminand chiar si cele mai persistente urme de machiaj cu un singur gest.

Substante active:

Apa de sulfina

Ingrediente:

WATER (AQUA), PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, POLOXAMER 184, CETRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), MELILOTUS OFFICINALIS FLOWER WATER, PROPYLENE GLYCOL

Mod de utilizare:

Aplicati dimineata si/sau seara pe fata si ochi, cu o discheta demachianta sau cu varful degetelor. Nu necesita clatire.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review