Uno Hepatic, 30 capsule

Uno Hepatic, 30 capsule -  - SOLACIUM PHARMA SRL
P459790867
Proprietati: Sustine functionarea ficatului in cazul persoanelor expuse la substante hepatotoxice (alcool, tutun, alimentatie dezechilibrata, stres zilnic), la suprasolicitare fizica sau intelectuala, adjuvant in hepatite, ciroze, steatoze, dislipidemii. Combinatia unica [...]

Descriere: Uno Hepatic, 30 capsule

Proprietati:

Sustine functionarea ficatului in cazul persoanelor expuse la substante hepatotoxice (alcool, tutun, alimentatie dezechilibrata, stres zilnic), la suprasolicitare fizica sau intelectuala, adjuvant in hepatite, ciroze, steatoze, dislipidemii.

Combinatia unica de fosfolipide esentiale, nutrienti vegetali si vitamine. Uno Hepatic este o combinatie unica de ingrediente care, prin efectele lor multiple, contribuie la mentinerea sanatatii si a functionarii normale a ficatului.

Ingrediente:

Calciu 125 mg/ 5 ml (15,60% VNR), Vitamina K2 (MK-7) 0,023 mg/ 5ml (30,70% VNR), Vitamina D3 600 UI/ 5 ml (300% VNR)Fosfolipide esentiale 400mg, extract de anghinare 100 mg, colina 50mg, turmeric 50mg, armurariu 50mg, inozitol 50mg, vitamina A 400mcg, vitamina B6 2mg.

Mod de administrare:

1 capsulă pe zi, dimineata

Atentionari:

A nu se consuma de persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente sau alergie la: soia, papadie, cicoare, floarea soarelui. Femeile insarcinate sau cele care alapteaza pot consuma produsul doar la recomandarea medicului.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review