Stoptoxin sirop Alinan, 150 ml, Fiterman Pharma

Stoptoxin sirop Alinan, 150 ml, Fiterman Pharma -  - FITERMAN
Fiterman
Gama Alinan
P459828198
Aduce un aport de colină și flavonoide cu un puternic efect antioxidant și se recomandă pentru funcționarea normală a fcatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al [...]

Descriere: Stoptoxin sirop Alinan, 150 ml, Fiterman Pharma

Aduce un aport de colină și flavonoide cu un puternic efect antioxidant și se recomandă pentru funcționarea normală a fcatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, fum de țigară) și al microorganismelor.

Ingrediente active per 5 ml:

Extract uscat din semințe de armurariu (Silybum marianum) standardizat în silimarină 62.5 mg. Colina - 30 mg. Ingrediente: Apă purificată, zahăr, îndulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de îngroșare (guma xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol.

Mod de dministrare:

1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi. 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi. Peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi. Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare.

Precauții:

Nu se recomandă administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente. Consumul în exces poate produce efecte laxative. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-09-25 14:02:11
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review