Stoptoxin sirop Alinan, 150 ml, Fiterman Pharma

P459828198
  • -10%
Stoptoxin sirop Alinan, 150 ml, Fiterman Pharma - HEPATOPROTECTOARE - FITERMAN
Fiterman
Aduce un aport de colină și flavonoide cu un puternic efect antioxidant și se recomandă pentru funcționarea normală a fcatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Stoptoxin sirop Alinan, 150 ml, Fiterman Pharma

Aduce un aport de colină și flavonoide cu un puternic efect antioxidant și se recomandă pentru funcționarea normală a fcatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, fum de țigară) și al microorganismelor.

Ingrediente active per 5 ml:

Extract uscat din semințe de armurariu (Silybum marianum) standardizat în silimarină 62.5 mg. Colina - 30 mg. Ingrediente: Apă purificată, zahăr, îndulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de îngroșare (guma xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol.

Mod de dministrare:

1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi. 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi. Peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi. Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare.

Precauții:

Nu se recomandă administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente. Consumul în exces poate produce efecte laxative. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13