Stoptoxin Hepato Sirop, 150ml

Stoptoxin Hepato Sirop, 150ml - HEPATOPROTECTOARE - FITERMAN
Fiterman
P438800042
Compoziție: Apă purificată, zahăr, îndulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de îngroșare (gumă xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol. Valoarea energetică: [...]

Descriere: Stoptoxin Hepato Sirop, 150ml

Compoziție:

Apă purificată, zahăr, îndulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de îngroșare (gumă xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol.

Valoarea energetică: 10,84 kcal/5ml sirop. - 62.5 mg/5ml - extract uscat din semințe de armurariu (Silybum marianum) standardizat în silimarină - 30 mg/5ml - colină (15 %AZR*) *AZR = Aportul Zilnic Recomandat pentru intervalul de vârstă 1-3 ani

Indicații:

STOPTOXIN hepato aduce un aport de colină și flavonoide cu un puternic efect antioxidant și se recomandă pentru funcționarea normală a ficatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, fum de țigară) și al microorganismelor.

Administrare:

- 1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi,

- 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi,

- peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi.

Atenție: se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare! Precauții: Nu se recomandă administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente.

Consumul în exces poate produce efecte laxative. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review