Stoptoxin Hepato Sirop, 150ml

P438800042
Stoptoxin Hepato Sirop, 150ml - HEPATOPROTECTOARE - FITERMAN
Fiterman
Compoziție: Apă purificată, zahăr, îndulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de îngroșare (gumă xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol. Valoarea energetică: [...]

Compoziție:

Apă purificată, zahăr, îndulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de îngroșare (gumă xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol.

Valoarea energetică: 10,84 kcal/5ml sirop. - 62.5 mg/5ml - extract uscat din semințe de armurariu (Silybum marianum) standardizat în silimarină - 30 mg/5ml - colină (15 %AZR*) *AZR = Aportul Zilnic Recomandat pentru intervalul de vârstă 1-3 ani

Indicații:

STOPTOXIN hepato aduce un aport de colină și flavonoide cu un puternic efect antioxidant și se recomandă pentru funcționarea normală a ficatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, fum de țigară) și al microorganismelor.

Administrare:

- 1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi,

- 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi,

- peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi.

Atenție: se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare! Precauții: Nu se recomandă administrarea la persoanele cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente.

Consumul în exces poate produce efecte laxative. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Prezentare:

150 ml

P438800042