Stoptoxin forte, 30 capsule

  • -10%
Stoptoxin forte, 30 capsule - HEPATOPROTECTOARE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/HEPATOPROTECTOARE - FITERMAN
Fiterman
P438798376
Stoptoxin forte se recomandă pentru funcționarea normală a ficatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, coloranți,
Se incarca ofertele...

Descriere Stoptoxin forte, 30 capsule

Stoptoxin forte se recomandă pentru funcționarea normală a ficatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, coloranți, fum de țigară) și al microorganismelor.

Ingrediente:

Extract de Phyllanthus niruri, colina bitartrat, extract de armurariu, celuloza microcristalină, talc, ștearat de magneziu.

Ingrediente active per capsulă: Extract uscat din partea aeriană de Phllanthus niruri standardizat in phyllanthine 1.5% - 225 mg, extract uscat din semințe de armurariu - 150 mg, colina - 60 mg. Mod de administrare: 2 - 3 capsule pe zi.

Se recomandă utilizarea în cure de minim 4 săptămâni.

Prezentare:

30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.