Stoptoxin forte, 30 capsule

P438798376
  • -10%
Stoptoxin forte, 30 capsule - HEPATOPROTECTOARE - FITERMAN
Fiterman
Stoptoxin forte se recomandă pentru funcționarea normală a ficatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, coloranți, [...]

Stoptoxin forte, 30 capsule

Stoptoxin forte se recomandă pentru funcționarea normală a ficatului și protejarea celulelor hepatice față de efectul nociv al substanțelor toxice (aditivi alimentări, substanțe medicamentoase, coloranți, fum de țigară) și al microorganismelor.

Ingrediente:

Extract de Phyllanthus niruri, colina bitartrat, extract de armurariu, celuloza microcristalină, talc, ștearat de magneziu.

Ingrediente active per capsulă: Extract uscat din partea aeriană de Phllanthus niruri standardizat in phyllanthine 1.5% - 225 mg, extract uscat din semințe de armurariu - 150 mg, colina - 60 mg. Mod de administrare: 2 - 3 capsule pe zi.

Se recomandă utilizarea în cure de minim 4 săptămâni.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review