Steablock, 60 capsule, Hyllan

Steablock, 60 capsule, Hyllan - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/HEPATOPROTECTOARE - HYLLAN
Hyllan
P459791052
Proprietăți: Rolul metabolic al silimarinei se manifestă și prin reducerea stresului oxidativ. Consumul de silimarină timp de patru săptămâni reduce colesterolul și trigliceridele. Silibina (principalul component
Se incarca ofertele...

Descriere Steablock, 60 capsule, Hyllan

Proprietăți:

Rolul metabolic al silimarinei se manifestă și prin reducerea stresului oxidativ.

Consumul de silimarină timp de patru săptămâni reduce colesterolul și trigliceridele.

Silibina (principalul component din silimarină) stimulează funcționarea celulară în cazul ficatului afectat de ciroza non-alcoolică sau ciroza secundară litiazei biliare. Combate depozitele de țesut fibros din ficat. Acest proces este valabil doar în stadiile timpurii ale afecțiunii, o fibroză avansată fiind ireversibilă. În cazul afectării hepatice datorate consumului de alcool, silimarina reduce peroxidarea lipidică și necroza celulară.

SteaBlock poate reda sensibilitatea la insulina: poate reduce acumularea de lipide la nivel hepatic, inflamația la nivel lobular și hiperlipidemia.

Indicații:

Steablock este un protector hepatic ce contribuie la buna funcționare a celulelor hepatice și participă la regenerarea celulei hepatice în afecțiuni precum hepatite sau ciroze hepatice. De asemenea diminuează efectele negative ale steatozei hepatice în afecțiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet.

Ingrediente:

- Silimarină 226 mg (80% din 282 mg Syllibum marianum)

- acid alfa-lipoic (ALA) 150 mg

- seleniu organic, 100 mcg, din 50 mg Lynside™ Forte Se 2000+

Mod de administrare:

Se administrează câte 2 capsule de 2 ori pe zi, după mesele principale, timp de minim 3 luni (sau conform recomandării medicului specialist).

La copii, dozele zilnice vor fi stabilite de medicul specialist și se recomandă începând cu vârsta de 3 ani.

Pentru a obține rezultatele dorite, administrarea ar trebui efectuată pe o perioadă de minim 3 luni de zile.

Prezentare: 60 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.