Silymarin Milk thistle 1000mg, 120 comprimate, Alevia

  • -10%
Silymarin Milk thistle 1000mg, 120 comprimate, Alevia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/HEPATOPROTECTOARE - ALEVIA
Alevia
P459799832
Proprietăți: Susține funcționarea ficatului. Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă care se folosește de peste 2000 de ani ca remediu în tratarea bolilor
Se incarca ofertele...

Descriere Silymarin Milk thistle 1000mg, 120 comprimate, Alevia

Proprietăți:
Susține funcționarea ficatului.
Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă care se folosește de peste 2000 de ani ca remediu în tratarea bolilor de ficat și vezica biliară. Contribuie la funcționarea normală a ficatului, influențând favorabil funcția de detoxifiere a acestuia. Contribuie la protejarea organismului împotriva acțiunii radicalilor liberi, stresului, alcoolului, radiațiilor UV și a poluarii. Contribuie la menținerea sănătății inimii și la reglarea cantității de zahăr din organism. Contribuie la funcția de digestie și de purificare a organismului.
Recomandat ca adjuvant în:
- Hepatită acută şi cronică de etiologie alcoolică, cu virus A, B și C, toxică
- Ciroze, cancer, icter, steatoză hepatică, infecţii.
Efecte:
- Contribuie la funcționarea normală a ficatului;
- Influențează favorabil funcția de detoxifiere a ficatului;
- Protejează structura și funcțiile ficatului.
Compoziție:
Extract de Armurariu/ Milk thistle (Silybum marianum) * corespunzător la 1000mg fructe – 250mg.
Mod de administrare:
Câte 1 capsula moale de 1 – 2 ori pe zi, în cre de ce puțin 3 luni.
Contraindicații:
Contraindicat copiilor sub 3 ani și femeilor în primul trimestru de sarcină, precum și în caz de chist ovarian, endometrită sau ciroza decompensată. A se administra cu prodența femeilor care alăptează, precum și persoanelor cu diabet/hipoglicemie. Poate interacționa cu unele medicamente antiinfecțioase (Metronidazol) sau cu contraceptive orale la administrarea concomitentă.
Prezentare:
120 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.