Silymarin Detox Forte,30 capsule, Herbagetica

P479850907
  • -10%
Silymarin Detox Forte,30 capsule, Herbagetica - HEPATOPROTECTOARE - HERBAGETICA
Herbagetica

Sylimarin Complex este un supliment alimentar care are 6 extracte, una dintre cele mai puternice formule, ce combina cea mai intensa concentratie de armurariu cu 80% silimarina, din care 50% silibina.

[...]

Silymarin Detox Forte,30 capsule, Herbagetica

Sylimarin Complex este un supliment alimentar care are 6 extracte, una dintre cele mai puternice formule, ce combina cea mai intensa concentratie de armurariu cu 80% silimarina, din care 50% silibina.

Proprietati:

- Mecanismul de actiune a silibinei este unul complex si extrem de benefic, actionand in mare parte pentru protejarea ficatului. Mai exact, silibina protejeaza impotriva leziunilor hepatice cauzate de diversi factori, consolidand si stabilizand membranele celulare si totodata promovand regenerarea ficatului.

- Silimarina este un complex de flavonoide (silibina, silidianina, silicristina) extras din semintele de armurariu, planta cunoscuta si sub denumirea de ciulinul laptelui, ciulinul sfant, argintica de gradina, scai, scaiete. Cel mai important compus al silimarinei este silibina.

- Extractul din frunze de papadie 4:1 imbunatateste functiile hepatice si ajuta la vindecarea bolilor de ficat in diferite forme si stadii, dar si a vezicii biliare. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, ajutand la eliminarea metalelor grele din tesuturi. Papadia este asadar un foarte bun diuretic natural, care elimina toxinele si purifica sangele. Poate fi folosita totodata si in curele de slabire, intensificand arderile grasimilor, dar ajuta si la scaderea colesterolului “rau” din sange. De asemenea, papadia este si o sursa bogata de vitamina A, C, D, vitamine din complexul B precum si minerale cum ar fi fier, potasiu si zinc.

- Extractul de radacina de brusture 4:1 a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul si cel mai important demers pentru apararea organismului. De asemenea, brusturele apara organismul de efectele unor substante nocive (tutun, alcool, chiar si a celor prezente in anumite medicamente) si stimuleaza functia hepatobiliara. Mai mult, brusturele are si proprietati antioxidante si antitumorale, protejand organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi si, implicit, de cancer. Contine glicozide, flavonoide, zahar, tanin, ulei volatil, rasina, mucilagiu, inulina, alcaloizi.

- Extractul standardizat de anghinare ajuta la reducerea colesterolului si favorizeaza secretia biliara. Anghinarea este planta care stimuleaza capacitatea de regenerare a celulelor hepatice, totodata curata rinichii si sangele. Anghinarea este leguma cu cea mai mare cantitate de antioxidanti dintr-o paleta la 1000 de alte legume diferite. Quercitina, rutina, antocianina, cinarina, luteolina si silimarina sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanti pe care anghinarea ii contine.

- Extractul de schisandra are o compozitie bogata in uleiuri esentiale, acizi si peste 30 de tipuri de lignani, substante cu efect puternic antioxidant. Acestia ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului in peste 76% din cazurile de afectiuni hepatice. Reduce nivelul lipidelor oxidate din ficat si stimuleaza cresterea enzimelor antioxidante, rezultand intr-o mai buna capacitate a ficatului si neutralizeaza radicalii liberi, particule puternic reactive care produc degenerari celulare. Schisandra contribuie la buna functionare a intregului organism, avand efect adaptogen, prin mentinerea organismului intr-o stare buna in fata stresului. In plus, ajuta si sistemul imunitar, indeparteaza insomnia, dar are si efect calmant si antidepresiv.

- Ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutand la buna lui functionare. In urma testelor efectuate s-a constatat ca prin consumul de ghimbir functiile ficatului s-au imbunatatit, eliminarea toxinelor s-a facut mai bine si sangele s-a curatat. De asemenea, una dintre proprietatile principale ale ghimbirului este cresterea biovalabilitatii in organism, adica a puterii de absorbtie a produsului.

Compozitie:
Armurariu extract 40:1 standardizat cu 80% Silimarina si 50% Silibina - 310mg; Papadie extract 4:1- 50mg; Brusture extract 4:1- 35mg; Anghinare extract 2,5% acid cafeic- 30mg; Schisandra extract 4:1- 10mg; Ghimbir extract standardizat din radacina 5% gingerol - 5mg. 

Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi, dimineata.

Avertizari:

- A se administra cu prudenta persoanelor diabetice; poate interactiona cu unele antiinfectioase (metronidazol) sau cu contraceptive orale la administrare concomitenta.

- Produsul este contraindicat persoanelor cu alergie la plante din familia Asteraceae/Compositae, precum si in caz de chist ovarian, ciroza decompensata.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review