Silithor, 60 capsule, Antibiotice SA

P438798996
Silithor, 60 capsule, Antibiotice SA - HEPATOPROTECTOARE - ANTIBIOTICE
Antibiotice

Silithor este supliment alimentar hepatoprotector, hepatoregenerator și antioxidant din portofoliul companiei antibiotice. Silithor conține L-metionină, L-cisteină și silimarină. L-metionina este un aminoacid esențial care nu

[...]

Silithor, 60 capsule, Antibiotice SA

Silithor este supliment alimentar hepatoprotector, hepatoregenerator și antioxidant din portofoliul companiei antibiotice.

Silithor conține L-metionină, L-cisteină și silimarină. L-metionina este un aminoacid esențial care nu poate fi sintetizat în organism; prin urmare este nevoie de surse externe pentru asigurarea necesarului zilnic.

L-cisteina este un aminoacid important în sinteza glutationului cu rol vital în eliminarea toxinelor. L-metionina și L-cisteină, singurii aminoacizi sulfurați din organism, au rol în protejarea celulelor umane din diverse organe prin implicare în reacțiile de transformare a toxinelor în compuși ușor de eliminat și prin acțiune antioxidantă. Silimarină se regăsește sub formă de extract standardizat, obținut din semințele plantei Silybum marianum, cunoscută și sub denumirea de armurariu sau Milk thistle.

Folosirea unui extract standardizat de armurariu asigură dozarea exactă a silimarinei în Silithor și, astfel, se mențin constante pentru fiecare administrare efectele benefice ale produsului.

Cum ne ajută Silithor?

Protejează celulele împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi (rol antioxidant).

Protejează celulele hepatice prin stabilizarea permeabilității membranei celulare.

Susține procesul natural de regenerare a celulelor hepatice.

Fluidifică și favorizează eliminarea bilei ajutând funcționarea normală a digestiei.

Îmbunătățește metabolismul și digestia.

Cum se utilizează Silithor?

La adulți se recomandă care câte 1-2 capsule/zi, timp de 1- 3 luni,cu o cantitate suficientă de apă.

Suplimentului alimentar:

Silithor poate fi utilizatat în dietele vegetariene. Silithor ajută la regenerarea și buna funcționare a ficatului, cu rol benefic asupra întregului organism. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Prezentare:

60 capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review