Silimarina + Colina Milk Thistle 1000mg, 30 capsule, Zdrovit

  • -5%
Silimarina + Colina Milk Thistle 1000mg, 30 capsule, Zdrovit - HEPATOPROTECTOARE - ZDROVIT
ZDROVIT
P459791422
Proprietăți: Fructele de armurariu conțin cca 2% amestec, numit silimarină, de flavonolignani alcătuit din silibină, silidianină și silicristină, cu acțiune specifică asupra ficatului. Silimarina protejează celulele [...]

Descriere: Silimarina + Colina Milk Thistle 1000mg, 30 capsule, Zdrovit

Proprietăți:

Fructele de armurariu conțin cca 2% amestec, numit silimarină, de flavonolignani alcătuit din silibină, silidianină și silicristină, cu acțiune specifică asupra ficatului. Silimarina protejează celulele hepatice de acțiunea nocivă a radicalilor liberi, contribuie la regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine sau încărcarea metabolică a ficatului după consumul de alimente grele.

Produsul este recomandat pentru susținerea funcției hepatice, inclusiv în perioadele de convalescență, în care activitatea celulelor hepatice este perturbată.

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor și homocisteinei.

Compoziție/capsulă:

200 mg extract hidroalcoolic uscat 5:1 din fructe de armurariu - echivalent cu 1000 mg silimarină; 60 mg bitartrat de colină.

Mod de administrare:

Oral, 2 comprimate pe zi, după masă.

Prezentare:

30 capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review