Silimarina 150mg, 50 comprimate, Biofarm

W53947
Silimarina 150mg, 50 comprimate, Biofarm - HEPATOPROTECTOARE - BIOFARM
BIOFARM
  • Protejeazaintegritatea membranei celulare la nivelul structurilor hepaticeimpiedicand, patrunderea in celule a unor substante hepatotoxice (alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente cu risc toxic hepatic, toxine);
  • Reduce riscul aparitiei calculilor biliari si favorizeaza digestia prin fluidificarea si eliminarea bilei. Silimarina este un produs natural foarte bine tolerat de organism;
  • Protejeaza ficatul impotriva agentilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, poluare. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substante chimice.

[...]

Silimarina 150mg, 50 comprimate, Biofarm

Silimarina este o alga marina ale carei proprietati au rol eficient in refacerea structurii celulelor hepatice, in eliminarea toxinelor si contribuie la buna functionare a ficatului.

Mod de administrare

Adulti: 1 comprimat de 3 ori pe zi, cel putin 3 luni. in continuare, 1 comprimat pe zi se poate utiliza pe termen lung.

Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic. Nu se utilizeaza la copiii sub 3 ani.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review