Secom SAM-e Full Potency 200mg, 60 tablete

Secom SAM-e Full Potency 200mg, 60 tablete -  - SECOM
Secom
P459821852

Promovează longevitatea, sănătatea articulațiilor și ajută la îmbunătățirea funcției hepatice și cerebrale. Proprietăți: - beneficii dovedite în peste 3000 de studii clinice - conține

[...]

Descriere: Secom SAM-e Full Potency 200mg, 60 tablete

Promovează longevitatea, sănătatea articulațiilor și ajută la îmbunătățirea funcției hepatice și cerebrale.

Proprietăți:

- beneficii dovedite în peste 3000 de studii clinice

- conține forma biologic activa S,S - tablete protejate enteric, pentru îmbunătățirea absorbției la nivelul intestinului subțire

- sub formă de tablete vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane

Efecte și beneficii:

S-Adenozilmetionina este o moleculă sintetizată în mod natural în organism din aminoacidul metionină, în prezența magneziului și adenozin trifosfatului (ATP).

Acționează în organism prin 3 mecanisme: trans-metilare, trans-sulfurare, aminopropilare. Este necesar aportul din exterior, deoarece în alimentație se găsește în cantitați mici. Factorii de stres, înaintarea în vârstă și diferite afecțiuni cresc necesarul organismului de a sintetiza SAM-e. Studiile au arătat că SAM-e nu crește nivelul homocisteinei.

- îmbunătățirea funcției hepato-biliare:

- stimularea regenerării hepatocitelor

- creșterea capacității de detoxifiere și reducerea acțiunii radicalilor liberi asupra ADN-ului, proteinelor și lipidelor (prin trans-sulfurare se produc precursori de glutation și enzime glutation dependente - glutation peroxidaza, glutation S peroxidaza)

- îmbunătățirea secreției și fluxului biliar (prin trans-sulfurare se produce taurina)

- reducerea încărcării grase a ficatului și procesele de fibrozare: stimularea sintezei hepatice a fosfatidilcolinei cu efect lipotropic

- creșterea glicolizei hepatice și metabolizării hepatice

- îmbunătățirea funcțiilor cerebrale:

- stimularea atenției, memoriei, echilibrului psihic, reducerea degenerării neuronale, oboselii cronice (organismul produce SAM-e prin trans-metilare, dar nu la nivel cerebral)

- îmbunătățirea comunicării intercelulare prin sinteza neurotransmițătorilor: L-dopa, dopamina, adrenalina/noradrenalină, serotonină, acetilcolină și creșterea sensibilității receptorilor

- îmbunătățirea fluidității membranelor celulare prin sinteza de fosfolipide, menținerea integrității tecii de mielină - îmbunătățirea structurii și mobilității articulațiilor:

- susținerea refacerii cartilajelor, tendoanelor și a ligamentelor (prin trans-sulfurare se generează glucozamină, condroitina sulfat și proteoglicani) - reducerea durerilor articulare (prin aminopropilare se formează metil-tio-adenozină)

- reducerea îmbătrânirii celulare:

- reducerea erorilor de diviziune celulară a ADN-ului prin reglarea procesului de metilare

- asigurarea materiei prime mitocondriei prin procesul de formare a L-carnitinei (asigură energie mușchiului și miocardului)

- creșterea energiei organismului, performanțelor fizice, recuperarea după exerciții fizice intense, volumizează masa musculară (participă la transformarea ADP in ATP prin creatinfosfat obținută din creatină prin transmetilare)

- reducerea riscului tulburărilor cardiovasculare (reducerea efectului toxic al homocisteinei asupra vaselor de sânge)

Compoziție (Per 1 tableta):

S-Adenosil metionină 200 mg

Mod de administrare:

Cate 1 tableta de 1-2 ori/zi, pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații:

A nu se utiliza de către copiii mici, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componente, persoanele diagnosticate cu Parkinson, depresii maniacale sau tulburări bipolare. A se utiliza de către persoanele care folosesc antidepresive alopate, precum SSRIs (inhibitori selectivi ai recaptării de serotonină) și inhibitori MAO doar la recomandarea unui specialist.

Prezentare:

60 tablete vegetale



Data ultimei actualizari: 2023-09-04 14:16:20
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review