Sanohepatic Colesterol, 56 comprimate, Zdrovit

Sanohepatic Colesterol, 56 comprimate, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/HEPATOPROTECTOARE - ZDROVIT
ZDROVIT
P459792460
Proprietăți: Contribuie la menținerea funcției normale a ficatului De ajutor în menținerea concentrației normale ale colesterolului în sânge Ajută la eliminarea toxinelor din organism
Se incarca ofertele...

Descriere Sanohepatic Colesterol, 56 comprimate, Zdrovit

Proprietăți:

Contribuie la menținerea funcției normale a ficatului

De ajutor în menținerea concentrației normale ale colesterolului în sânge

Ajută la eliminarea toxinelor din organism

Ingrediente:

vitamina B2 1,4 mg (100%*), vitamina B6 1,4 mg (100%*), vitamina B12 2,5µg (100%*), L-aspărtat de L-ornitină 75 mg, colina 41,25 mg, monacolina K 5 mg. *VNR – Valoare Nutrițională de Referință (conf. Regulamentului 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Colesterolul bun (HDL) provine din două surse – din ficat și alimentație. Monacolina K este o substanță activă extrasă din drojdia de orez roșu, o moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol. Colina este o vitamină hidrosolubilă care contribuie la eliminarea substanțelor toxice și a metaboliților inutili acumulați în organism și înlesnește funcțiile ficatului.

Eficiența acestei vitamine crește prin asociere cu vitamina B12. L-aspărtatul de L-ornitină este o combinație a doi aminoacizi care intensifică procesele de detoxifiere ale amoniacului în ficat. Mod de administrare: 2 comprimate pe zi înghițite cu suficient lichid. Destinat adulților. Contraindicații: Nu va fi utilizat de femeile însărcinate sau cele care alăptează. Nu trebuie folosit concomitent cu medicamente hipolipemiante, antifungice sau antibiotice.

Nu este recomandat consumul concomitent de suc de grapefruit.

Prezentare:

56 comprimate filmateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.