Sanohepatic 40+, 30+10 capsule, Natur Produkt

P459828190
  • -5%
Sanohepatic 40+, 30+10 capsule, Natur Produkt - HEPATOPROTECTOARE - NATUR PRODUKT
Proprietăți: L-ornitină L-aspartatul este o combinație a doi aminoacizi care intensifică procesele de detoxifiere ale amoniacului în ficat. Ca urmare, utilizarea L-orniținei L-aspă [...]

Sanohepatic 40+, 30+10 capsule, Natur Produkt

Proprietăți:

L-ornitină L-aspartatul este o combinație a doi aminoacizi care intensifică procesele de detoxifiere ale amoniacului în ficat. Ca urmare, utilizarea L-orniținei L-aspărtatului reduce nivelele post-prandiale de amoniac. Colină contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor.

Colina și vitamina B6 contribuie la metabolismul normal homocisteinei. Niacină, vitamina B2, vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la normalizarea metabolismului energetic, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.

Lecitină conține fosfolipide esențiale care susțin funcționarea normală a ficatului, contribuind la menținerea sau refacerea structurii celulare a acestuia.

Compoziție/capsulă:

L-ornitină L-aspartat 150 mg, bitartrat de colina 42 mg, fosfolipide 100 mg, vitamina B2 0.7 mg, vitamina B6 0.7 mg, vitamina B3 (niacină) 7 mg.

Mod de administrare:

Adulți: 1-3 capsule pe zi, înainte de masă.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review