Protector hepatic D98, 63 capsule, Fares

Protector hepatic D98, 63 capsule, Fares - HEPATOPROTECTOARE - FARES
Fares
P459799228

Contribuie la eliminarea acumulărilor de grăsimi de la nivel hepatic; - protejează ficatul și susține funcția acestuia de eliminare a substanțelor toxice din corp.

[...]

Descriere: Protector hepatic D98, 63 capsule, Fares

Proprietăți:

- contribuie la eliminarea acumulărilor de grăsimi de la nivel hepatic;
- protejează ficatul și susține funcția acestuia de eliminare a substanțelor toxice din corp;
- contribuie la reducerea valorilor transaminazelor și ale trigliceridelor;
- contribuie la funcționarea normală a vezicii biliare prin stimularea producerii și eliminării bilei în intestin;
- susține buna funcționare a ficatului la persoanele care consumă alcool sau medicamente în cantități crescute și timp îndelungat;
- antioxidant.
Ingrediente active:
Fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 184 mg, miceliu de Reishi (Ganoderma tsugae) 96 mg, turmeric (Curcumae longae rhizoma) 72 mg, extract uscat de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină 48 mg, extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarina
48 mg, extract uscat de Shiitake (Lentinulă edodes) standardizat în min. 30% polizaharide 24 mg, Piper longum 8 mg.
Mod de adminsitrare:
Câte 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Durata curei: 3 luni.
Precauții:
Nu se recomandă în obstrucții ale căilor biliare, copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui. Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
Prezentare:
63 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review